Uw ideale assistent in drie stappen

U aan het woord

U weet welke behoeften u hebt.Op basis daarvan adviseren we u bij uw keuze voor de meest aangewezen inwonende assistent . U het juiste advies geven, is onze eerste prioriteit. Daarvoor steunen we op de ervaring die we gedurende meer dan zeven jaar hebben opgebouwd.

Ciconia is een bemiddelingsbureau. We gaan dus op zoek naar de ideale match tussen uw vereisten en de kwaliteiten van uw ideale assistent.

Ciconia bemiddelt alleen en heeft dus geen mensen in dienst. U betaalt Ciconia een bemiddelingspremie en staat zelf in voor de bezoldiging van uw inwonende assistent.

Om u wegwijs te maken in de geldende tarieven bieden wij u een kostenindicatie aan. Daarnaast krijgt u ook alle nuttige informatie over arbeids- en socialezekerheidsvoorwaarden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

 

Uw kennismakingsgesprek

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom komen we graag bij u langs. Zo vertelt u ons in uw thuisomgeving welke behoeften u hebt. Op basis van uw informatie informeren we u uitgebreid over onze mogelijkheden. En vertalen we uw vragen in de meest geschikte dienstverlening. Tegelijk leert u ons meteen wat beter kennen. Uiteraard is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend.

Om de ideale inwonende assistent te vinden die aan al uw vereisten voldoet, vragen we u om een werkschema op te maken. Daarin geeft u aan voor welke taken u uw assistent wilt inzetten en de werktijden die u voor ogen hebt. We evalueren samen uw schema en stellen de vacature voor uw assistent op. Tegelijk leggen we onze samenwerking vast in een bemiddelingsovereenkomst en betaalt u een eenmalige bemiddelingspremie.

Na opmaak van de bemiddelingsovereenkomst stellen we een gezinsprofiel samen. Met die gegevens gaan we op zoek naar uw ideale kandidaat. Uit ons strenge selectieproces komen één of twee kandidaten naar voren. Die stellen we u uitgebreid voor. Zo beschikt u over alle gegevens om een geschikte assistent te selecteren.

 

 

U als werkgever

Is de selectie rond? Dan zorgen wij ervoor dat uw assistent snel en vlot in België aankomt. Uw inwonende assistent spreekt Engels, Duits of Frans. Een aantal medewerkers spreekt ook Nederlands op basisniveau.

Daarnaast vervullen we alle nodige formaliteiten zoals vliegtuigticket, verzekering, arbeidscontract en Dimona-inschrijving. U ligt nergens van wakker. Ciconia zorgt voor een snelle, vlotte en correcte afhandeling.